Nyheter

Contactare på Jämjöhalvan den 11 november

  • 12 nov 2023

UF Contact hade som vanligt deltagare på Jämjöhalvan som Team Blekinge varje år arrangerar i Jämjö i november. Det är en uppskattad tävling och en av de stora höjdpunkterna vad gäller lopp i Blekinge. I år var klubben representerade av Kristoffer Karlsson, Janos Dani och Leif Karlsson, som alla sprang även förra året. Det bjöds på fint väder för årstiden och det fanns goda förutsättningar för snabba tider. Nedan följer en kort rapport avseende loppet.

Fina framgångar i det 50:e Silpingeloppet

  • 8 nov 2023

image: Fina framgångar i det 50:e Silpingeloppet

Den 5 november 2023 arrangerade FIF Gnistan "Silpingeloppet" för 50:e gången. UF Contact hade sju deltagare på plats. Yara Lopez startade med att vinna ungdomsklassen 1.1 km. Därefter tog Janos Dani en skalp på 3.6 km. Kristoffer Karlsson blev etta och Eddie Karlsson tvåa på 10 km. Bra jobbat även av Alejandra Gomez, Leif Karlsson och Anders Persson på 3,6 km. Det var fint löparväder i de fina omgivningarna i Silpinge samt många priser och god fika. En välordnad tävling dit vi tog oss med minibuss och hade trevligt. 

Resultat Silpingeloppet 2023

Barn/Ungdomsklassen redovisas ej. 

 

För bilder se nedan

Inbjudan till Sylvesterloppet 2023

  • 3 nov 2023

Nu finns inbjudan till Sylvesterloppet 2023 inlagt på hemsidan under "Våra arrangemang" samt här nedan. Välkommen med din anmälan!

 

Inbjudan Sylvesterloppet 2023

 

Uppdatering: Inbjudan har den 12 nov 2023 uppdaterats med informationen att lag i lagtävlingarna måste tillhöra SFIF Svenska Friidrottsförbundet.