Nyheter

Inbjudan till resultattävlingar på Dannfältet

  • 28 jun 2023

Uppdatering (3/7-23). Tidigare har det på hemsidan annonserats att UF Contact anordnar två resultattävlingar på Dannfältet: den 5 juli respektive den 12 juli. På grund av underhållsarbete får vi tyvärr ställa in resultattävlingen på onsdagen den 5 juli. Vi flyttar grenarna till onsdagen den 12 juli med start kl 1800. 

 

UF Contact inbjuder till resultattävling på Dannfältet onsdagen den 12 juli. Anmälan till grenar sker på plats. 

Grenar den 12 juli: 400m, 1 eng mil (1609m), längd/tresteg, kula, diskus.

 

Välkomna!

Fina insatser av Contactarna på Rosenbomspelen i Karlskrona 17-18 juni

  • 18 jun 2023

Både ungdomar och veteraner gjorde bra ifrån sig på Västra Marks fina anläggning trots det något blöta vädret med regnskurar av och till. Från Contact deltog Yara Lopez, Juan Lopez, Kerstin Henmyr och Rune Persson.

Tre raka segrar för Kristoffer

  • 15 jun 2023

Energiknippet Kristoffer Karlsson hade en fin period när terräng- och landsvägssäsongen började närma sig slutet. Han vann tre raka segrar med Blodomloppet i Karlskrona som kronan på verket.

Dansk dubbelseger I Galgkastnings-”VM”

  • 12 jun 2023

Det blev överraskande dansk dubbelseger när Inofficiella ”VM” i galgkastning traditionsenligt avgjordes på Lilla Holje Ip i samband med nationaldagsfirandet. Nedan följer en kort rapport avseende arrangemanget.

Bilder från VM i galgkastning

  • 9 jun 2023

I samband med nationaldagsfirandet i Holje Park den 6 juni arrangerade UF Contact som vanligt inofficiella VM i galgkastning. 

Ronny Gunnarsson tog bilder i samband med tävlingen. Se länk