Sidan håller på att ladda, vänligen vänta...
  • Logga in
    • Personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
      Glömt lösenordet?
  • Logga in
    Personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
    Glömt lösenordet?
UF Contact-logotype
  • Hem
  • Nyheter
  • Om oss
    • Klubbinfo
    • Styrelsen
    • Medlemsavgifter
    • Våra sponsorer
    • Försäkringar
  • Aktiviteter
  • Kontakta oss
  • Våra arrangemang
    • Sylvesterloppet
      • Bana
      • Inbjudan
      • Startlista
      • PM
      • Resultat
    • Contactspelen
      • Inbjudan
      • Anmälan
      • Startlista
      • PM
      • Tidsprogram
      • Resultat
    • Halenloppet
      • Bankarta
      • Resultat
  • Värdegrund/Policys
    • UF Contacts Värdegrund
    • Utbildningspolicy
    • Tävlingspolicy
    • Alkohol,Narkotika,Dopning,Tobak Policy
  • Träning
  • Tävlingar/Statistik
    • Årsbästa
    • Klubbrekord
    • Tio i topp
    • Banrekord Dannfältet
  1. Våra arrangemang
  2. Halenloppet
  3. Bankarta

Aktuellt

okt 11

Castorama

11:00

Lördagen den 11 oktober kl. 11.00 blir det final i Castorama på Dannfältet.

Grenar: Kula, spjut, diskus och slägga.

Seniorredskap - fyra försök per deltagare och gren.

VÄLKOMNA!


Kommande händelser

  • 11 okt 2025
    • 11:00 Castorama

Bankarta

Halenloppet Bankarta

Viktiga länkar

  • Kontakta oss
  • Mer information om cookies
  • Östsvenska Friidrottsförbundet

Aktuellt

  • Inbjudan till Castorama ... 23 sep 2025
  • Castorama 20 september -... 23 sep 2025
  • Tre gånger Karlsson spr... 23 sep 2025
  • Inbjudan till Castorama 16 sep 2025
  • 16 sep 2025

UF Contact

  • c/o Joakim Ravemyr
    Hövdingavägen 15
    SE-293 35 Olofström
  • ufcontact62@gmail.com
  • https://ufcontact.kanslietonline.se/
/explorer/widgets/widget-image-1.jpg
/explorer/widgets/widget-image-2.png
KanslietOnline™
  Jag accepterar

På vår webbplats använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Mer information om cookies.